torsdag 12. november 2009

Litt grått til jul...

Var på en liten bloggrunde i dag, og da hadde www.houseofphilia.blogspot.com lagt ut noen fine bilder fra Walter og co. Måtte inn og ta en titt, og her er mine favoritter. En liten samling av disse zinkhusene i vinduskarmen hadde ikke vært dumt!

Kongler finnes i mange varianter, og er utrolig dekorative! Dessuten er de naturlige og helt kostnadsfrie :D I fjor hadde jeg noen som var sprayet med sølvglitter, og de skal nok frem i år også!

På søndag var vi på dagstur på hytta, og da tok jeg med meg noen skatter fra naturen hjem!

Spadde opp 3 små grantrær som skal settes i zinkpotter. 1 skal få stå ute og 2 inne (eller 1 inne hos meg, og 1 hos min kusins :D) Bilder kommer når de er i potter. Fant også litt dekor som skal festes på gulvlysestaken fra Jette Frölich!


Neste års prosjekt er å lage en julegavesekk med et lignende trykk som dette. I år er det studier som står på programmet, så det blir ikke mye nytt som produseres for tiden. Håper ikke symaskinen ruster... :D

1 kommentar:

  1. De er så utrolig fine de husene fra Walther! Har trålet nettet og butikker i byen her, men finner ingen hus.... Vet du hvor jeg kan få tak i???
    Klem fra Katrine

    SvarSlett