lørdag 15. august 2009

Skolegutt

Mandag starter skolen på ordentlig, men Henrik har nå gått 1 uke på aktivitetsskolen (SFO). Utrolig hvor mye som skjer i hodet på disse små menneskene da.
Det tok 1 dag før han ikke skulle leie meg på vei til skolen... (noe som heldigvis gikk over igjen etter noen dager :-)
Det tok 2 dager før han veldig gjerne skulle hatt Bakugan filmer og figurer...
Det tok 4 dager før han bare måtte ha Nintendo DS!!! Han har aldri visst at det var noe som het nintendo DS før nå... Men, en ting er sikkert; hvis det kommer Nintendo DS inn i huset her, skal det ALDRI være med på skolen! Da jeg hentet henrik på fredag, var det 10 stykker som satt og spilte DS! Spør du meg, har sånne spill ikke noe på SFo å gjøre! Der fikk jeg sagt mitt... he he.
ha en strålende helg!


3 kommentarer:

  1. Så spennende da :-) Nei der er jeg helt enig, med tanke på Ds'en der.. Er det egentlig lov da? og ha med seg slike på sfo..? Jeg trodde det var forbudt på skole og i barnehage, så da skulle vel det vært på sfo også..? Sikkert litt kjipt for de andre barna som ikke har en ds.. Tusen takk for fin kommentar inne hos meg på det kakefatet mitt forresten. Nå er jeg blitt en fast leser av bloggen din jeg. Hihi

    SvarSlett
  2. Takk! Du er lagt til på min liste også! Veldig koselig :-) Vet ikke hvorvidt det er lov eller ikke, men vet at det er flere skoler der de tillater det! Ja, ja, det er vel ikke eneste utfordringen vi har i vente... Spent på morgendagen!

    SvarSlett