tirsdag 29. september 2009

KUNST

I sommer var jeg en tur innom Galleri E Kvam på Lysaker, og jeg ble fullstendig forelsket i bildene de hadde der av den israelske kunstneren Dganit Blechner.
Da jeg leste siste utgave av Bonytt så jeg at bildene hang på veggen i et av husene som var med i bladet og bestemte meg for å surfe en liten runde på nettet! Og det er bare sååå mye kule bilder bilder som er laget av denne kunstneren! Jeg vil ha!!!!

Du kan se mange av bildene hennes på nettsiden www.dganit-blechner.com
Noen av bildene hennes er å finne her i Norge også, og prisen er ikke så alt for gal... Og hun har bilder i ulike størrelser fra 20x20 og til 120x120!



onsdag 23. september 2009

Erteblomstens giveaway og nytt vindu...

Skal du bytte vinduer i nærmeste fremtid?! Hva med et flyvindu? Hadde jo vært litt kult på toalettet dersom man bodde i 30.etg :-) Kan kjøpes for $1500 på www.uncommongoods.com!




Klarte ikke helt å kopiere linken, men gå inn på http://www.duftenaverteblomster.blogspot.com/ og ta en titt på erteblomstens giveaway! Hun har også en kjempesøt blogg som er verdt en titt!

tirsdag 22. september 2009

Knagg

På min runde på www.diyideas.com, så jeg denne kule knaggen! Hadde vært perfekt for min snekkermann :-)

Nå har jeg prøvd meg på en liten endring av bakgrunnen, så får vi se om jeg liker det på sikt...

mandag 21. september 2009

Me like

Kjøpte noen postere i våres på www.allposters.com, og da kunne jeg bare ikke motstå disse magnetene! Det er verdt å ta en titt! Måtte bare deles :-)

Strikkedilla...

Som jeg har skrevet tidligere ble jeg tante til lille Lykke Celine i august, og da måtte jo strikkepinnene frem... Her er det nesten ferdige produktet. Mangler bare å sy sammen litt her og der...


Liten a formet jakke som skal ha to knapper øverst
Ballongbukse!


Her er settet, strikket i kjempe deilig Alpakka ull og oppskriften er fra boken En myk start. Gleder meg til å se henne i det, og håper ikke det er alt for stort...

onsdag 16. september 2009

DIY - prosjekter

Kom over denne supre siden www.diyideas.com på en av mine surferunder, og dette er en av mine absolutte favoritter!






Vet jo ikke om det ser like bra ut "live", eller om det er spesielt slitesterkt, men kult er det i alle fall!!! Tror kanskje dette kommer inn i den laaaange listen over ting jeg vil gjøre en gang i fremtiden... sukk!



onsdag 9. september 2009

Grønnsakshagen

I helgen var vi på hytta og sanket restene fra sommerens grønnsaksprosjekt. Resultatet var ikke så mye å rope hurra for, men noen gulrøtter i ulike størrelser ble dratt opp med stor iver!
Mandagens middag kunne jo ikke bli annet enn hjemmelaget grønnsakssuppe med egne gulrøtter!
Henrik var strålende fornøyd med resultatet!